Cégünkről

Cégünkről

Miért Amivision?

Cégünk mérési, minőségellenőrzési, vezérlési, azonosítás- és jelöléstechnikai kivitelezési feladatok elvégzésére alakult. Az elmúlt évtizedekben az ipar valamennyi területén jelentős mértékű tapasztalattal gazdagodtunk. Termékpalettánk és szolgáltatásaink folyamatosan az ügyfeleink és az ipar igényeinek kielégítése érdekében fejlődtek. Ezáltal szolgáltatások széles körével nyújtunk segítséget termékminőség javításában, a gyártási hibák kiküszöbölésében, illetve a gyártási költségek csökkentésében egyaránt. Munkánkat minden esetben hatékonyan és nagy odafigyeléssel végezzük a minőségi eredmény elérése érdekében.

Célunk, hogy a sokéves tapasztalatunkra és az ipari képfeldolgozás alapjaira támaszkodva olyan innovatív és megbízható termékeket, illetve szolgáltatást biztosítunk ügyfeleinknek, amelyek felhasználási területek széles választékában alkalmazhatók.

Ennek elérése érdekében kizárólag olyan szakembereket alkalmazunk akik nyitottak az új megoldásokra és precízen végzik munkájukat. Munkatársaink sok éves tapasztalattal, legjobb tudásukkal és kellő nyitottsággal állnak ügyfeleink rendelkezésére. Legyen szó bármely területen alkalmazott ipari kamerás mérőeszközökről, munkatársaink segítenek megoldást találni problémájára.

Partnereink

Siemens

Siemens

A Siemens Machine Vision egy globális technológiai vállalat, amely az iparra, az infrastruktúrára, a közlekedésre és az egészségügyre összpontosít.

Hitachi Kokusai Electric

Hitachi Kokusai Electric

A Hitachi Kokusai Electric kommunikációs-, információs-, biztonsági és felügyeleti rendszerek, illetve ipari kamerák gyártásával foglalkozik.

IQ Automation

IQ Automation

Az IQ Automation ipari TFT LCD érintőképernyőket és érintőképernyős PC-ket biztosít közlekedés, ipari automatizálás, gépészet és multimédia területeken történő alkalmazásra.

Kapcsolat

Amennyiben Ön is szeretné gyártási folyamatait fejleszteni, a gyártás hatékonyságát növelni, vagy csak érdeklődik megoldásaink iránt, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Logo