Egyedi géptervezés, célgép gyártás

Egyedi géptervezés, célgép gyártás

Célgépeket építünk, egyedi igényekre, gyártósorba integrálva

Egyedi berendezéseket, célgépeket, tesztgépeket tervezünk és építünk meg partnereink számára, melyek ipari folyamatokba illeszkednek és komplett munkafázisokat látnak el. Adott feladatra tervezett és gyártott egyedi célgépeink megrendelői igényei szerint meghatározott feladat ellátására képesek, legyen szó egy részfeladatról vagy akár egy teljes munkafolyamatról.

Az egyedi célgépes beruházásoknál általában fontos szerepet játszik az ár, illetve a szállítási idő. Érdemes azonban a hosszú távú hatást is mérlegelni: egy adott feladatra optimalizált célgép kimagasló minőséget és termelékenységet biztosít, melyekkel a kezdeti beruházási költségek hamar megtérülhetnek.

Célgépeink tervezésekor és gyártásakor figyelembe vesszük a lehetséges jövőbeli alkalmazást is, azaz rendszereink alakíthatóak és akár hasonló termékek gyártásában is bevethetők. Képfeldolgozó rendszereink korszerű szoftverre épülnek, mellyel könnyen véghezvihetők a változtatások.

Szolgáltatásaink

Célgép tervezés

Célgép tervezés

Célgépek, egyedi berendezések tervezése számítógépes 2D és 3D tervekkel, gépészeti-, villamossági- és vezérlés tervezéssel.

Célgép gyártás, építés

Célgép gyártás, építés

Egyedileg tervezett célgépek építéséhez, gyártásához a szükséges elemek, anyagok beszerzése, összeszerelése és üzembehelyezése.

Gép karbantartás, szerviz

Gép karbantartás, szerviz

Saját kivitelezésű és akár más gyártmányú célgépek folyamatos karbantartása, szervizelése.

Kapcsolat

Amennyiben Ön is szeretné gyártási folyamatait fejleszteni, a gyártás hatékonyságát növelni, vagy csak érdeklődik megoldásaink iránt, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Logo