Ipari automatizálás

Ipari automatizálás

Ipari automatizálási megoldások, vezérlések programozása a tervezéstől az üzembe helyezésig

A vizuális minőségellenőrző rendszerek kiépítése során az ipari automatizálásban is jelentős tapasztalatra tettünk szert, amely mára önálló szolgáltatássá nőtte ki magát. Az Amivision nemcsak automatizált kamerás rendszerek programozását vállalja, hanem bármely PLC programozással megoldható technológiai folyamat felépítését, akár egyedi célgép gyártással, mely az adott gyártási folyamathoz tökéletesen illeszkedik. Legyen szó egy adott, nagyon speciális részfeladatról vagy egy komplex rendszer felépítéséről, szakértő csapatunk szívesen néz szembe bármilyen kihívást jelentő projekttel.

Ipari automatizálással kapcsolatos szolgáltatásaink

Vezérlő rendszerek tervezése

Vezérlő rendszerek tervezése

Az adott gyártásvezérléshez illeszkedő automatizálási rendszerek komplett tervezése, specifikáció meghatározása, termelési koncepció kidolgozása, célgépek gyártása és üzembe helyezése.

Vezérlések felépítése, átalakítása

Vezérlések felépítése, átalakítása

PLC programozási feladatok ellátása, vezérlő rendszerek átalakítása, testreszabása, módosítása, szoftverfrissítése.

Automatizált rendszerek karbantartása, támogatása, szervizelése

Automatizált rendszerek karbantartása, támogatása, szervizelése

Saját és más gyártmányú berendezések folyamatos monitorozása, karbantartása, szervizelése, hibaelhárítása megfelelő szakértelemmel.

Személyre szabott megoldások meglévő és új rendszerekre is

Személyre szabott megoldások meglévő és új rendszerekre is

Automatizálási megoldásainkat mindig ügyfeleink igényei és alkalmazott technológiái alapján választjuk ki, hogy a legmegfelelőbb manipulátor rendszert, eszközöket, vezérlést és szoftvert használják a termelésben. Meglévő és teljesen új rendszerek automatizálását is vállaljuk.

Automatizálási megoldások kisebb, speciális feladatokra

Automatizálási megoldások kisebb, speciális feladatokra

Automatizálási megoldásaink kisebb feladatokra is jól működő, gazdaságos alternatívát nyújtanak.

Akár egyes részfeladatok automatizálása is jelentős előnyt jelenthet a gyártás hatékonyságának, minőségének emelésében. Olyan kihívásokra dolgoztunk már ki megoldást, mint például anyag automatizált kifeszítése egy varrógépen textilipari alkalmazásban. Az anyag tekercsben érkezik a gyártósorra, amit berendezésünk kihúz és megfelelően kifeszít a varráshoz, amely egy több méter hosszú varrógépen megy végbe.

Kiemelt Siemens partner

Kiemelt Siemens partner

Automatizálási megoldásainkban elsősorban Siemens eszközöket alkalmazunk. A Siemens-hez több mint tíz éves partneri kapcsolat fűz bennünket, tanúsított Siemens “Solution Partner Automation” bizonyítvánnyal rendelkezünk.

Kapcsolat

Amennyiben Ön is szeretné gyártási folyamatait fejleszteni, a gyártás hatékonyságát növelni, vagy csak érdeklődik megoldásaink iránt, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Logo